НСНД #29 - Струга 7 - 9 јуни 2013 година

Изминатиов викенд се случи „Ништо нема да се случи“ по 29-ти пат во регионов.

Овој пат другарите ги пречекавме во Струга. Кога не споделувавме знаење уживавме во одличната храна и прошетки покрај Дрим.
Официјалниот дел од настанот т.е. програмата со презентациите што се одржаа е на ова место.

Се гледаме во Сплит.

Бонус: НСНД на Дојче Веле.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.