Сподели знаење сабота 15.06.2013 од 14 часот

Сабота од 14 часот во Хаклаб e Сподели знаење во Хаклаб.

Оваа сабота, најверојатно ќе збориме за овие точки, или можеби нема но не заборавај да дојдеш.
  • Презентација за слободен софтвер, што е слободен софтвер, зошто треба да го користите, и како може да ви помогне, а како вие може да помогнете да биде подобар.
  • Мозила, моментална состојба и тековни акции во проектот Мозила, од нашиот Mozilla Representative Гоце Митевски.
  • Потоа следува како да употребувата слободен софтвер конфигурација на Wordpress со Woocommerce за maicka.spodeli.org
  • Дизајн со алатки кои се слободен софтвер за разубавување на maicka.spodeli.org

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.