Гну/Линукс прва помош од 19 до 21 часот (17.06.2013)

Ако имаш проблем со твојот компјутер на кој работи слободен софтвер, дојди во Хаклаб во понеделник од 19 до 21 часот, заедно ќе пробаме да го решиме.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.