GNU/Linux прва помош во КИКА - 06.05.2013

Како и секој понеделник во хаклабот КИКА, ви помагаме да инсталирате GNU/Linux на вашиот компјутер, таблет, телефон, тостер, микробранова, часовник, домашно милениче итн.

Се гледаме во 19ч.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.