Програмски јазици 02.05.2013

Веројатно повеќето вчера си го исполнија своето работничко право и должност и беа на излет, скара или штоидае и го нахранивте телото со скара/веџи-скара и пиво.
Денес е на ред да си го нахраните умот. Па, ве повикувам да наминете накај хаклабот КИКА и да научите нешто ново. На програмата нема ништо конкретно, но „Програмски јазици“ е сепак неисцрпна тема; така да сигурно ќе има дискусии и презентации.
Хаклабот е веќе отворен, а настанот официјално започнува во 19 часот.
Ве очекуваме :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.