ГНУ / Линукс Прва Помош -- 6/05

Пред 40 минути го отворивме хаклабот, ако некој се мислеше до сега дали ќе има луѓе - има. Па, ако ви треба помош со линуксот дојдете и ќе средиме. Или онака на рандом, да се зезаме.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.