Back by popular demand: Новинарството и социјалните медиуми - hijack на вечерта за програмирање четврток 16.5 во КИКА 19.30 ч.

Бидејќи програмерите се изморени од секојдневното деноноќно програмирање на програмите во разни програмски јазици, овој четврток ќе го посветиме на мала old school презентација тематски врзана за социјалните медиуми и новинарството.Ова ќе биде второ трето издание на презентацијата, по премиерното на Високата школа за новинарство и за односи со јавноста пред десетина дена и популарното минатата недела во КИКА.

КИКА - 19.30 часот 16.5.2013.

4 comments:

 1. wow 10-тина луѓе на презентацијата. Фала на сите што дојдовте.

  ReplyDelete
 2. per zs gi izbrisa komentarite?

  ReplyDelete
 3. Ова ли?
  http://3ei2dl57szenqyin.onion
  http://tnysbtbxsf356hiy.onion/
  http://www.newyorker.com/strongbox/
  https://github.com/deaddrop/DeadDropDocs/blob/master/README.md
  https://github.com/deaddrop/DeadDropDocs/blob/master/THREAT_MODEL.md
  http://www.newyorker.com/online/blogs/newsdesk/2013/05/strongbox-and-aaron-swartz.html

  ReplyDelete
 4. da per ova e cenzura :)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.