Сподели знаење 18.05.2013

Со почеток од 14 часот, денес - Сабота, ќе се одржи овоседмичниот настан на „Сподели знаење“. Доколку сакаш да научиш нешто повеќе или имаш некоја интересна идеа, слободно намини.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.