GNU/Linux прва помош во КИКА [2013-05-20, понеделник, 19:00-21:00]

GNU/Linux прва помош секој понеделник во просторите на #хаклаб. Денес може да направите инсталација на Linux дистрибуција, или пак да добиете помош за користење, подесување, наоѓање, инсталирање на слободни апликации. Но не мора да имате проблем за да дојдете во КИКА, може да дојдете да го разгледате местото или само да направите муабет со луѓето.

Кафе имаме, наполитанки донеси си. Од 19 часот отворено.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.