Сподели знаење 27.04.2013

Бидејќи настанот Ludum Dare 26 што требаше да се одржи во КИКА се откажа, ние ќе си продолжиме со стандардното Сподели знаење. Ако те интересира било што за технологија, компјутери, машини, електроника, слободен софтвер или слободна култура, дојди.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.