Гости од RIPE и ISOC

Денес (23.04.2013) од 20:00 часот ќе имаме гости од RIPE и ISOC: Vesna Manojlovic и Désirée Miloshevic. Ќе има две презентации - една за хаклабот во Амстердам, и една за случувањата во наредниот период. Бидете во Хаклаб КИКА.

Повеќе за RIPE и за регионалниот собир што деновиве се одржа во Скопје може да најдете во: https://www.ripe.net/ripe/meetings/regional-meetings/see-2

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.