Програмски јазици 25.04.2013 19ч

Како секој четврток, и овој е предвиден за „Програмски јазици“. Ако ве интересира било што околу програмирање или ви треба помош, дојдете. Имаме колачиња.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.