GNU/Linux прва помош

Како секој понеделник, така и овој (22.04.2013), на програмата имаме GNU/Linux прва помош. Ако имаш било каков проблем со твојот компјутер, мобилен, лаптоп, таблет, фрижидер, микробранова, кафемат, часовник, кола, Голем Хадронски Судирач на кој што работи некоја варијанта на ГНУ/Линукс, донеси го во Хаклаб, заедно да го решиме проблемот, обидеме ќе се. Од 19 до 21 часот.
May the Force be with you!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.