GNU/Linux прва помош 15.04.13 во 19ч.

Секој понеделник се собираме во хаклабот КИКА да ви помогнеме со проблемите кои што ги имате со вашиот GNU/Linux, Android уред. Таму ќе бидеме и утре од 19ч (а може и порано), па дојдете, хаклабот е отворен за сите, може да дојдете ако сакате да се запознаете со активностите кои што се случуваат во просторот преку неделата, да ги запознаете луѓето и да пиеме кафе или чај, а после може и пиво во некоја од локалните кафанчиња.


И сето тоа пропратено со хумор. :)

Се гледаме утре, не се плашете да прашате каде се наоѓа КИКА (ако се уште не знаете) или само погледнете ја мапата на дното на страницава.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.