Програмски јазици 18.04.2013 19ч

Со почеток од 19ч во хаклабот КИКА секој четврток се оддржува настанот „Програмски јазици“. Дојдете ако ве интересира програмирање или пак ако сакате да ни презентирате нешто што сте сработиле, да побарате помош и сл.

Ако дојде Глиша можно во python да направиме да се пали torrent клиентот на еден од серверите во хаклаб штом се затвори хаклабот. Идејата е да се споделуваат слободни филмови од хаклабот додека нема никој во него.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.