Сподели знаење

И оваа сабота со почеток во 14 часот "Сподели знаење" во хаклаб КИКА.
Ако некој сака помош околу Google Summer of Code или Outreach Program for Women слободно наминете.
 

Се гледаме! :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.