Програмски јазици четврток 4.април.2013 од 19 часот.

Секој четврток програмски јазици во Хаклаб за сите програмери и програмерки.

Во зависност од присутните можеби ќе се работи на
Или ќе се дискутира зашто Ruby е подобар програмски јазик и светлосни години пред Python.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.