Прва помош понеделник (ГНУ/Линукс) 1.април.2013

Секој понеделник и овој Прва помош. Ако имаш проблем со твојот компјутер, мобилен, лаптоп или фрижидер на кој што работи некоја варијанта на ГНУ/Линукс не заборавај да дојдеш да пробаме заедно да го решиме проблемот денеска од 19 до 21 часот во Хаклаб.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.