Сподели знаење

Саботно сподели знаење, 30 март 2013, хаклаб КИКА, Скопје. Времето облачно и депресивно.

На програмата:
• комплицирана операција за инсталирање Линукс на HP лаптоп со чудни windows disk manager партиции
• Џанго пуца први вс. Фласк вс. други хипстерски фрејмворци за правење веб апликации

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.