GNU/Linux прва помош

Секој понеделник со почеток во 19 часот во хаклаб КИКА на програмата имаме GNU/Linux прва помош.

Лечиме и скршени срца, скршени Linux-и, кернели и слични делови од телото.

Исто така вршиме прием за консултации за GSOC и GWOP.

25.март.2013, КИКА хаклаб во Скопје, од 19 до 21 часот, повелете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.