GNU/Linux и Android прва помош - 18.02.13

Редовно како и секој понеделник во хаклабот КИКА, GNU/Linux и Android прва помош. Дојдете ако сакате да ви помогнеме да инсталирате некоја GNU/Linux дистрибуција на вашиот лаптоп, мобилен телефон или тостер, имаме слободен софтвер за скоро сите ваши уреди.

 

Хаклабот е отворен од 19.00ч.

Види ги предлозите за програмата оваа недела и учествувај во програмата со идеи, предлози или со вклучување во една од предложените активности.

Доколку се уште не си, на поштенската листа можеш да се регистрираш тука.

1 comment:

Note: Only a member of this blog may post a comment.