Сподели знаење

И оваа сабота стандардно Сподели знаење.
Хаклабот ќе биде отворен во 14 часот. Единствено нешто кое е испланирано е чистење на хаклабот, после кое ќе следи finger pointing and voice increasing (нормално од моја страна) за сите што не дошле да помогнат. ( овој пат нема да се извлечете со чоколадо). :)
За останатото ќе се договориме.
Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.