СподелиКино: TPBAFK (втора проекција во КИКА) 19.02.2013

Вторник од 19ч во хаклабот КИКА уште една проекција на документарниот филм TPBAFK.Повеќе за филмот може да прочитате во овој пост.

Доколку се соберат повеќе луѓе обезбедивме два проектора па можеме да го пуштиме филмот паралелно и во двете простории.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.