GNU/Linux прва помош

Стандардно 19:00 на 14 Јануари 2013 (денес) ве очекуваме да поминете на GNU/Linux прва помош каде сите ваши проблеми во врска со слободниот софтвер ќе бидат решени.
Хаклабот е отворен за сите!


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.