Саботно „Сподели знаење“ 12 јануари 2012

Саботно Сподели Знаење, од 2 попладне па to infinity and beyond. Овој пат на програмата е дизајнирање на 3D принтер но ќе се случуваат и многу други работи кои што не се на програмата, затоа дојдете.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.