Програмски Јазици

Денес, 17 Јан 2013 во 19:00 стандрадно како и секој четврток имаме програмски јазици.
Без строга агенда ќе разгледаме различни технологии и ќе пробаме да направиме некаков tools show off. Хаклабот е отворен за сите, с
е гледаме. No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.