GNU/Linux прва помош

Традиционално и во новата година понеделнички ќе организираме прва помош за сите, дојдете слободно, пошто и онака божиќниот дух е да се помага. Исто така ќе збориме за тоа кај кого им се паднала паричката или за погадливите, кого избрал рандом генераторот.
Се гледаме во 7 на старото место.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.