Саботно „Сподели знаење“ / 5 јан. 2012

Времето денес е ептен убаво. Има сонце, ладно е ама воздухот е чист. Ако имате мало дете прошетајте го во парк. Ако имате девојка/дечко - низ град. Ако имате другари/другарки соберете се некаде на отворено, на пивце.

Или дојдете во хаклаб на „Сподели знаење,“ од 14 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.