Програмски Јазици

Денес во 19:00 или 7 по нашки ќе правиме нешто поврзано со програмски јазици. Не знаеме точно што па искористете ја оваа прилика и доколку имате некоја идеја или нешто да покажете слободно дојдете, хаклабот е отворен за сите.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.