GNU/Linux прва помош

Традиционално денес во хаклаб GNU/Linux прва помош од 19 до 21 часот.
Слободно дојдете доколку имате некакви проблеми со која било GNU/Linux дистрибуција, хаклабот е отворен за сите. :)

Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.