29-ти Chaos Communication Congress во Хаклаб од четврток до недела

Chaos communication Congress е годишна четири дневна конференција на интернационалната хакерска заедница организиран од Chaos Computter Club во Хамбург, Германија, Земја, Млечен пат.

CCC опфаќа теми за технологија, општество и утопија веќе 29 години. Во Хаклаб заедно ќе ги гледаме презентациите во живо секој ден од 11 до 01 часот. 

Распоредот на предавањата е тука http://events.ccc.de/congress/2012/Fahrplan/,


Ќе има загреана просторија, интернет, проектор, мате чај, наполитанки и расположение заедно да ги дискутираме темите што ќе ги гледаме.

Не заборавај да дојдеш!
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.