Сподели знаење сабота 22.12.2012 од 14 часот

Утре во сабота 22.12.2012 од 14 часот Сподели знаење во Хаклаб.

Во план е да го направиме лежиштето и софтверската конфигурација за инфо панел  во ходник од стар лаптоп.

Останатите простории се слободни за споделување знаење од секаков вид.
No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.