GNU/Linux прва помош [понеделник, 3.12.2012 @ 19 ч. во КИКА]

Понеделник е денот посветен на оние кои сѐ уште им треба гума за пливање за да нурнат во водите на слободниот софтвер.


Така и овој понеделник повелете на GNU/Linux прва помош. Искусните гну-линуксџии помагаат, но понекогаш, како и со пливањето знаат да ве фрлат во длабокото. :-)

1 comment:

  1. 2 корисници на gnu/linux дојдоа за прва помош. Едниот за поправање на ослободен arch linux (види parabola gnu/linux. Втората за поправање на dual boot систем.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.