Сподели Знаење 1.Дек.2012 Сабота

Денес стандардно  од 14:00 часот па се додека касните вечерни часови имаме Сподели Знаење.

Без специфична агенда но со желба за учење и забава ве очекуваме.

Се гледаме во КИКА

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.