Сподели Знаење и оваа сабота

Покрај ниските температури, стандардно како и секоја сабота од 14:00 часот па до понатаму ќе има сподели знаење во кика, заедно со топло чајче.

На репертоарот веројатно ќе имаме Raspberry Pi, напојување за 400 волти, OpenWRT, рутери.

Истотака од минатонеделниот Code Retreat како донација добивме ласерски принтер, па веројатно ќе го инсталираме и подесиме него.

Се гледаме !

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.