Програмски Јазици, 29.Нов.2012

Стандрадно во четврток имаме програмски јазици.
Кој има желба да сподели или да дознае нешто ново слободно нека помине. Немаме некоја посебна агенда но затоа може да направиме Cool small programs show off на програми кои ги користиме секојдневно.
Се гледаме вечер.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.