GNU/Linux Прва Помош

Стандардно овој понеделник имаме GNU/Linux прва помош каде што може да поминете за било каква подршка за се поврзано со GNU/Linux или пак Андроид.
Дополнително ќе имаме и презентација од Michal Palenik за openstreet map goodies. 

Се гледаме

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.