GNU/Linux, Android прва помош (Понеделник 5/11/2012)

"Monday is my favorite time of year"
Како и секој понеделник од создавањето на замјата, светлината, компјутерите, дроид телефоните, така и потребата да се решат некои мали недостатоци и проблеми (пр. светлината дали најпрво била бран или честица, или пак „неможам да го надградам мојот компјутер со новото Убунту“ etc.)

Доколку искусуваш некој или сличен како горенаведените проблеми слободно намини во хаклаб КИКА.
Па затоа и постои „GNU/Linux, Android прва помош“ понеделникот, од Генезис па сé до крајот на светот.
Портите официјално се отворени од 19 часот. Се гледаме таму.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.