Програмски Јазици (Денес 8/11/2012)

За скоро час од сега ќе започне настанот „Програмски Јазици“. Кој има желба да сподели или да дознае нешто ново, бујрум.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.