Сподели знаење

Саботно Сподели Знаење во хаклаб КИКА, со почеток во 14 часот. На менито ни е темата од четвртокот, а за останатото ќе се договориме.
Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.