Програмски јазици

И овој четврток, програмски јазици во хаклаб КИКА.
Ќе имаме презентација за отстранување на boilerplate (вишокот html) од веб страни и екстрахирање на содржината, во Python.
Се гледаме во 19 часот.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.