GNu/Linux прва помош

Денес со почеток во 19 часот во хаклаб КИКА се одржува GNU/Linux прва помош. Доколку имате проблем со некоја дистрибуција, имате проблеми со инсталација или само сакате да се информирате, слободно придружете ни се.

Се гледаме!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.