Саботно „Сподели знаење“ / 17 ноември

„Ние сме зависници од викенашки хакови, врз обичниот хардвер!“

Епа дечки, и оваа сабота во хаклаб ќе има споделување на знаење, хакирање и дружба. Ако имаме среќа ќе дојде Никола да го доврши проектот од минатата сабота. Ако не, ќе смислиме нешто.

Портите ќе бидат отворени од 14 часот. Под „портите“ не мислам на ssh и http портите, ма да и тие се отворени.

Се гледаме попосле.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.