Редовно Сподели знаење во Хаклаб сабота 14 до 18 часот

Утре во Хаклаб е редовно Сподели знаење од 14 до 18 часот.

Планираме да работиме со Nginx RTMP streaming модулот. Сподели знаење е редовен седмичен настан на кој редовно програмата се прави на лице место па најверојатно ќе се работи и нешто друго за кое ќе бидат заинтересирани присутните.

Хаклабот е отворен простор во кој едно од главните начела е Научи->Направи->Сподели, не заборавај да дојдеш!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.