Убунту прва помош денеска во Хаклаб

Оригиналното име на ГНУ/Линукс прва помош, што веќе четири години се случува во Хаклаб, беше Убунту прва помош.

Бидејќи минатата седмица излезе последната 12.10 верзија на Ubuntu Linux овој понеделник ГНУ/Линукс прва помош во Хаклаб од 19 до 21 часот ќе биде посветена на специјално на Убунту.

- Ако имаш компјутер и сакаш да пробаш Убунту, дојди заедно со некој од заедницата да го инсталираш.
- Ако имаш веќе инсталирано Убунту и имаш проблеми, повторно дојди за заедно да ги решиме проблемите.
 


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.