Програмски јазици во Хаклаб вечерва од 19 до 21 часот

Вечерва во Хаклаб од 19 часот на „Програмски јазици“ ќе правиме графици со филогенски дрва најверојатно во D3.js.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.