ГНУ/Линукс прва помош и нови маички за Хаклаб 15.10.2012 19:00

И овој понеделник стандардно ќе се собереме да ви помогнеме да ги решите вашите проблеми со ГНУ/Линукс и Слободен софтвер. Повелете на дружење и играње со ГНУ/Линукс.
Честопати добиваме различни прашања од кај ни се кул маичките за Хаклаб. Во моментов правиме акција за нови маички, со многу убав дизајн.
За да не излезе после дека не сме ви кажале , кој сака маичка нека повели утре во Хаклаб од 19:00 21:00 часот. Маичките ќе бидат во две бои: тегет и бела, а има машки и женски модели. Маичките читанат 450 денари.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.