Linux прва помош

Денеска освен Linux ќе има и прва помош. Ќе преврзуваме рани, ќе учиме мобилизација на скршена коска и - конечно - ќе зборуваме за дигитална компресија.

Океј, нема тоа да правиме. Ама ќе решаваме проблеми поврзани со Linux, ако ги имате. А и да ги немате дојдете, дека сигурно ќе има програмерски муабети и ќе биде интересно. Ветувам, ок?

Се гледаме вечер од 19:00. :-)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.