Програмски јазици 13/09

И вечерва, стандардно, во КИКА на програмата се програмски јазици. На репертоарот има две можности:

- Презентација на Stractory, библиотеката на Spion за Node.js (https://github.com/spion/stractory)
- Дискусија околу работење како contractor за SugarCRM (начинот на работа, процесите, кодот)

Ако некоја од темите ви фаќа око, слободно дојдете вечер од седум.

Се гледаме во хаклаб.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.