Програмски јазици на голема врата, четврток, 19:00

Со оглед на тоа што хаклабот КИКА се реновира со нова влезна врата. Решивме да направиме бета тестирање со утрешниот „Програмски јазици“.
Може да се договориме што ќе обработуваме утре; од Lisp, па до PHP; без дискриминација.
Препорачливо е ментално да се подготвите за МНОГУ наполитанки.

П.С.
Вниметално влегувајте низ влезната врата. Нова е, воедно и кревка :)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.